Gerealiseerd

dinsdag 3 februari 2015 Beethovenstraat Haydnplein
Op de plaats waar voorheen de Dr. Prinsenhal stond en 50 éénkamerappartementen met daaronder winkels, is een project gerealiseerd met 80 appartementen, winkelruimten en een ondergrondse parkeergarage.
Lees meer >

vrijdag 1 juni 2012 Beijneslaan
Vier nieuwe eengezinswoningen zijn gerealiseerd aan de Beijneslaan. Ze zijn in 2009 opgeleverd en verhuurd.
Lees meer >

vrijdag 1 juni 2012 Duinwijklaan
WOONopMAAT heeft voor De Hartekamp Groep een woonzorgpand voor 36 mensen met een verstandelijke beperking gerealiseerd. Tijdens de bouwbood het project als leerlingbouwplaats stageplekken aan leerlingen in de bouw.
Lees meer >

In augustus en september 2010 zijn de 12 huurappartementen opgeleverd. Het gebouw is deels in het water gesitueerd.
Lees meer >

vrijdag 1 juni 2012 Kerkweg
Begin september 2010 kon het buurtcentrum De Jansheeren als eerste gebruik maken van de nieuwbouw aan de Kerkweg in Heemskerk. Al snel volgde de opening van de nieuwe DEKA markt, het zorgplein van Viva! zorggroep, de ondergrondse parkeergarage. De 29 appartementen zijn in november 2010 opgeleverd. Het project is inmiddels afgesloten.
Lees meer >

vrijdag 24 juni 2011 Ladder 2 Broekpolder
Hier is het concept wenswonen toegepast. De huurders kregen vóór de start van de bouw de gelegenheid om deels hun woning samen te stellen. Denk hierbij aan gevelindelingen, kleur van het metselwerk, kleur van kozijnen, ramen en deuren. Ook bestond de mogelijkheid te kiezen voor een dakkapel of een schuifpui.
Lees meer >

vrijdag 1 juni 2012 Ladder 4-5 Broekpolder
Hier is het concept wenswonen toegepast. De huurders kregen vóór de start van de bouw de gelegenheid om deels hun woning samen te stellen. Denk hierbij aan gevelindelingen, kleur van het metselwerk, kleur van kozijnen, ramen en deuren. Ook bestond de mogelijkheid om te kiezen voor een dakkapel of een schuifpui.
Lees meer >

vrijdag 1 juni 2012 Lessestraat
De hele herstructurering van project Lessestraat is met het opleveren van de derde fase voltooid. In opdracht van de gemeente Heemskerk worden nog werkzaamheden uitgevoerd voor de inrichting van het openbaar gebied. Deze zijn eind 2010 afgerond. Op zaterdag 10 september 2011 heeft WOONopMAAT voor alle bewoners en omwonenden een buurtfeest georganiseerd. Het was een erg gezellige middag. Hiermee is een zeer geslaagd project afgesloten.
Lees meer >

vrijdag 1 juni 2012 Pantalon Broekpolder
Appartementengebouw De Pantalon bevat 72 huurappartementen in de vrije sector. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage. In september 2011 is het gebouw verkocht aan Grouwels Vastgoed in Maastricht.
Lees meer >

dinsdag 3 februari 2015 Pieter Breughel- en Westerweelstraat
Dura Vermeer Bouw Midden West B.V. realiseerde 31 huureengezinswoningen in opdracht van WOONopMAAT, 17 op de locatie Pieter Breughelstraat en 14 aan de Westerweelstraat. De toekomstige bewoners mochten kiezen uit bepaalde gevelindelingen, de kleur van het metselwerk en de kleur en het type voordeur. De mensen hebben gevarieerd gekozen waardoor het gevelbeeld er zeer levendig uitziet. Ook in de woning hadden mensen genoeg te kiezen. Denk hierbij aan de kleur van de keuken en het tegelwerk in badkamer en toilet.
Lees meer >

Eerste pagina Vorige pagina 1 2 Volgende pagina Laatste pagina