Gerealiseerd

dinsdag 3 februari 2015

Beethovenstraat Haydnplein

Op de plaats waar voorheen de Dr. Prinsenhal stond en 50 éénkamerappartementen met daaronder winkels, is een project gerealiseerd met 80 appartementen, winkelruimten en een ondergrondse parkeergarage.


De huurappartementen zijn allemaal verhuurd.
Bent u geïnteresseerd in een koopappartement of in het huren van winkelruimte, dan kunt u contact opnemen met Brantjes Makelaars.

 
Waar Beethovenstraat te Heemskerk
Huidige fase Opgeleverd
Aantal 44 huurappartementen, 36 koopappartementen, winkelruimte en een ondergrondse parkeergarage.
Architect/stedenbouwkundige Kolpa Architecten uit Rotterdam
Aannemer Smit's Bouwbedrijf uit Beverwijk
Projectleider Luuk Kragtwijk
   

Op zaterdag 28 juni 2014 is de oplevering van het Haydnplein feestelijk gevierd. Eerst was er op de daktuin een besloten feestje voor alle bewoners, winkeliers en diegenen die betrokken waren bij de bouw. Later waren er verschillende festiviteiten op het Haydnplein voor bezoekers en winkelend publiek, zoals een kindertrein, klimwand, springkussen, suikerspin en aanbiedingen van alle winkels.

15 mei 2014
 
 

 
14 april 2014
Het dakterras is gereed

 

20 maart 2014 De openbare ruimte bij het project Beethovenstraat/Haydnplein is gereed.

Ontwerp
 
24 september 2013 Unieke foto's vanuit de toren van de Laurentiuskerk. Met speciale dank aan het kerkbestuur en de koster de heer W. de Reus van de Laurentiuskerk die de foto's gemaakt heeft.
 
7 mei 2013
 
Op 8 november 2012 is op één dag de gehele betonvloer van de stallingsgarage gestort, in totaal 1200 m3. Op de foto’s ziet u het vlinderen van de betonvloer.
 
Bouw casco blok B november 2012
 
 
Bouw kelder oktober 2012
 
 
Sloop Dr. Prinsenhal
 
Tijdelijke huisvesting van de winkeliers
 
Starthandeling van het project Beethovenstraat d.d. 22 maart 2012, vlnr A. Leek (WOONopMAAT), J. Zeeman (Green Real Estate) en G. van 't Veer (Gemeente Heemskerk).
 
Oude situatie

 

< Terug