Nieuws

donderdag 8 februari 2018

Nieuwe website Woonopmaat

Woonopmaat krijgt een nieuwe website! Een nieuwe site met een nieuw logo en een nieuw uiterlijk. Wat blijft, is het aanbieden van woningen aan woningzoekenden die hiervoor een optie hebben genomen. De methode blijft gelijk, wel wijzigen er een paar praktische zaken voor onze optiehouders.

Wat betekent dit voor onze optiehouders?

  • Inloggen met emailadres;
    In de toekomst moet u inloggen met uw emailadres, in plaats van uw inschrijfnummer. En bij de eerste keer inloggen op onze nieuwe site, moet u een nieuw wachtwoord aanmaken. Ga hiervoor dan naar het scherm ’login-wachtwoord vergeten’.
     
  • Direct betalen van opties;
    Betaling van de optie(s) gebeurt niet meer met een éénmalige machtiging. Er wordt direct afgerekend via een Ideal betaling.

Omdat wij overgaan op een nieuwe website hoeft u voor dit jaar uw opties niet te verlengen. Vanaf 2019 krijgt u weer bericht om uw opties te verlengen. Als u opties verwijdert, vragen wij u dit weloverwogen te doen. U verliest hiermee uw opgebouwde rechten en dit kunnen wij niet meer herstellen.

Bereikbaarheid website
Voordat de nieuwe website online gaat, is onze site rond 14 februari enige dagen niet bereikbaar. Hierna bent u van harte uitgenodigd om onze nieuwe site te bezoeken.

 

 

< Terug