WOONopMAAT

WOONopMAAT streeft naar optimale keuzevrijheid, een breed aanbod aan producten en diensten tegen scherpe prijzen en een hoogwaardige dienstverlening voor al haar klanten. Zij doet dit niet alleen, maar met een aantal partnerorganisaties.

WOONopMAAT:

1) Biedt voor iedereen zoveel mogelijk keuze
Wilt u een huis kopen? Of denkt u eerder aan een huurhuis? Gaat uw voorkeur uit naar rustig en landelijk wonen of verlangt u naar een centraal gelegen woonplek in de stad? Wilt u veranderingen in uw woning aanbrengen? In overleg met WOONopMAAT mag veel. WOONopMAAT biedt u de keus. U vindt het allemaal op deze site.

2) Weet wat er speelt in uw wijk
WOONopMAAT werkt alleen in de IJmond en is dus plaatselijk goed bekend en herkenbaar aanwezig voor bewoners en woningzoekenden. Iedere wijk heeft bijvoorbeeld zijn eigen wijkteam met een wijkopzichter, een technisch servicemedewerker met zijn servicebus en complexbeheerders. WOONopMAAT bespreekt haar ideeën en dienstverlening met huurders en kopers, in bewonerscommissies, met verenigingen van eigenaren, in klantenpanels en binnen haar eigen huurdersplatform.

3) Is betaalbaar en vertrouwd
Woningen van WOONopMAAT zijn betaalbaar, omdat zij scherp op de prijs-kwaliteitverhouding let. Zo neemt WOONopMAAT vrijwel het hele huurdersonderhoud voor haar rekening. Bovendien is WOONopMAAT een stichting die zonder winstoogmerk werkt. Het geld dat WOONopMAAT verdient, wordt besteed aan de verbetering en vernieuwing van woningen en wijken in de IJmond.

4) Zorgt voor prettig wonen in gevarieerde wijken
WOONopMAAT werkt aan leefbare en gevarieerde wijken, voor jong en oud, voor alleenstaanden en gezinnen, voor mensen met een brede én smalle beurs. Samen met gemeenten en bewoners werkt zij aan de ontwikkeling van de IJmond. Lees meer over de vernieuwing van wijken op deze site; kijk hiervoor op de pagina 'projecten' op deze site.

Dit zijn de organisaties waarmee WOONopMAAT samenwerkt:

Interveste 
Huurdersplatform WOONopMAAT
Brantjes
Pré Wonen
Gemeente Heemskerk
Gemeente Beverwijk
IJmondwoning
Notariskantoor Batenburg
Notariskantoor Lautenbach