Doe mee: jouw mening vinden we belangrijk

Doe mee: jouw mening vinden we belangrijk

Doe mee: jouw mening vinden we belangrijk

25 september 2024

Heb jij weleens een vragenlijst ingevuld over Woonopmaat? Dat vinden wij heel waardevol. Met jouw opmerkingen en waardering kunnen we precies zien wat goed gaat en waar we nog kunnen verbeteren.

Woonopmaat haalt hoge score voor dienstverlening
Sinds 2014 worden woningcorporaties vergeleken door Aedes, de vereniging van woningcorporaties. Dat helpt ons om te leren van elkaar en samen te werken aan een betere dienstverlening. Er zijn drie labels: A, B en C. Het A-label is het hoogste. Woonopmaat heeft opnieuw een A-label gehaald in de laatste meting. Dit laat zien dat we goed bezig zijn, maar we weten ook dat we nog veel kunnen verbeteren. 

Jouw mening maakt het verschil
Uit de vragenlijsten blijkt dat bewoners het belangrijk vinden om op tijd teruggebeld te worden, dat we duidelijke en eerlijke informatie geven en dat we ons aan afspraken houden. We nemen jouw mening serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening te verbeteren.

Geef ook je mening
In oktober komt er weer een vragenlijst over de algemene klantwaardering. De kans is groot dat ook jij gevraagd wordt deze in te vullen. Daarmee help je ons enorm. Zo kunnen we blijven verbeteren en ervoor zorgen dat jouw woonplezier nog beter wordt.

Vanaf eind november zijn de scores van alle corporaties voor 2024 te vinden op: https://benchmark.aedes.nl/