De Bonckenburgstraat ruimt op

De Bonckenburgstraat ruimt op

De Bonckenburgstraat ruimt op

16 februari 2024

Opruimen is ‘hot’.  Je woning ontdoen van spullen die je niet meer nodig hebt, is echt iets van deze tijd. Zeker als de bakken voor grof afval bijna voor je deur staan.

Op woensdag 14 februari plaatsten Woonopmaat en AC Borst BV bakken in de Bonckenburgstraat in Heemskerk. Hiermee helpen wij de bewoners in deze straat om op te ruimen. Door op te ruimen wordt er ruimte in de woning gemaakt. Ruimte die straks nodig is om werkzaamheden vlot en veilig uit te voeren. 

Over een paar weken starten de werkzaamheden aan de Bonckenburgstraat. We gaan de woningen isoleren. Ook krijgen de woningen een ventilatie spaarpomp. En we plaatsen zonnepanelen op de daken. 

De opruimdag in de Bonckenburg was een groot succes. Binnen no-time waren de afvalbakken gevuld. Medewerkers van Woonopmaat, AC Borst en MET Heemskerk waren aanwezig om bewoners te helpen de spullen naar de bakken te brengen. Buurtbewoners kwamen samen en kregen een beker warme chocolademelk met slagroom. Ze zijn blij met de opruimactie en willen graag meehelpen om de werkzaamheden zo snel als mogelijk te kunnen starten.