Kom naar de Seniorenmarkt op zaterdag 5 oktober 2024 in Heemskerk

Kom naar de Seniorenmarkt op zaterdag 5 oktober 2024 in Heemskerk

Kom naar de Seniorenmarkt op zaterdag 5 oktober 2024 in Heemskerk

25 september 2024

In de week van 26 september tot en met 5 oktober is de themaweek ‘Kom erbij!’. De gemeente Heemskerk organiseert dan verschillende activiteiten. Zo organiseert de gemeente samen met MET Heemskerk op zaterdag 5 oktober de Seniorenmarkt. Je bent van harte welkom van 13.30 tot 16.00 uur in de Jansheeren in Heemskerk. 

De markt gaat over alles voor 55-plussers in Heemskerk
Er zijn ruim 30 organisaties aanwezig die allemaal een link hebben met senioren. Van leuke activiteiten zoals Taichi Balans, theater en Filmhuis de Cirkel. Tot serieuzere zaken zoals de Nederlandse vereniging voor slechthorenden en MantelZ. Ook is er ruimte om elkaar te ontmoeten. Zo leren senioren het aanbod van verschillende organisaties kennen, maar ook elkaar. 

Woonopmaat is ook aanwezig op de Seniorenmarkt
Wil je meer weten over onze senioren verhuisregeling ‘Ouder worden en prettig wonen’? Dan ben je bij onze kraam aan het goede adres. Chantal Spiekermann en Cisca Smit vertellen je welke woningen van Woonopmaat passend zijn voor senioren. We maakten een overzicht van woningen die erg geschikt zijn om naar te verhuizen. Ook als je vragen hebt over hoe je je inschrijft bij Woonservice kan je bij ons terecht. En natuurlijk kan je ook andere vragen over huurwoningen bij ons stellen. Je bent van harte welkom aan onze tafel!

De toegang voor de informatiemarkt is gratis. Je hoeft je niet aan te melden. Meer informatie over de markt vind je op heemskerk.nl. Voor vragen kan je mailen naar info@servicepleinheemskerk.nl

Adres Jansheeren:
Maltezerplein 1
1961 JC Heemskerk
Kom je met de auto? Parkeren kan in de naastgelegen garage aan de Ruysdaelstraat.