Woonopmaat gaat tijdelijk naar een ander kantoor

Woonopmaat gaat tijdelijk naar een ander kantoor

Woonopmaat gaat tijdelijk naar een ander kantoor

16 juli 2024

Sinds 2002 ‘woont’ Woonopmaat in het huidige kantoor aan de Jan Ligthartstraat in Heemskerk. Het gebouw is niet meer van deze tijd. En na de Corona periode ook te groot voor ons geworden. Daarom gaan we ons kantoor verduurzamen én verkleinen. En maken daarmee ruimte voor de bouw van extra sociale huurwoningen. Maar voordat dat zover is gaan we eerst verhuizen naar een tijdelijke locatie.

Ons kantoor is vanaf 2 december 2024 op een andere locatie
De tijdelijke locatie is op het Burgemeester Nielenplein 36 in Heemskerk. Naast de HEMA en makelaar Teer. Ook op deze locatie zijn bezoekers welkom. En kun je met een vraag bij ons terecht.

Woonopmaat zit hier ongeveer een jaar
Na dat jaar keren wij weer terug naar ons kantoor aan de Jan Ligthartstraat nummer 5 in Heemskerk. Tijdens dat jaar gaan we ons kantoor verduurzamen. De binnen- en buitenkant worden aangepakt. We maken gebruik van groen om ons kantoor koel te houden en we plaatsen zonnepanelen op het dak. Daarmee kan het gebouw weer een heel aantal jaar mee.

We gaan ons kantoor ook verkleinen
Tijdens de Corona periode hebben we gemerkt dat we veel werk ook vanuit huis kunnen doen. En dus hebben we veel minder kantoor ruimte nodig. We gaan dan ook een deel van ons kantoor weghalen. En maken daarmee ruimte voor extra sociale huurwoningen.

Voor het zover is, moet er nog een heleboel gebeuren
We gaan goed opruimen en spullen die we niet meer gebruiken, wegdoen. Eind november 2024 gaan we dan echt verhuizen. En na 2 december gaan we ‘open’ in het tijdelijke kantoor. Alle bewoners en iedereen met wie we contact hebben, gaan we op tijd informeren. We sturen hierover een brief. Ook maken we het bekend op onze website. Houd je brievenbus en onze website de komende maanden dus goed in de gaten.